Dobrý den, sobota!
Vzestup i lesk, ranní sláva! Takže … Jen jsem se chystal psát závratnou větu, přesně jak úžasné, stejně jako radostné, že tento šálek kávy je, stejně jako přesně, jak moc si vážím jeho vzácnosti, stejně jako pak jsem si uvědomil … Wow, mluvil jsem o kávě hodně v poslední době. Mezi mou preferovanou MAC vložkou, jakož i hojné množství kávy, které jsem konzumula, stejně jako břity, stejně jako o tom, že mě udržet polo-funkcionální během probuzení hodin, předpokládám, že je to přirozené. ?

Dosáhl jsem lorelei / rory gilmore gilmore úrovně závislosti na závislosti na kávy (zatím), ale vidím, kde je tento vlak veden, stejně jako se týkajím, zda něco může zastavit.

REKLAMA

Prozatím se s tím jen hodím! ?

O tom, že jsem objevil chutnou kávu v včerejšku obchodník Joe! Pokud se vám líbí super másla, hladkou kávu, zkuste někdy kávu ve světlém pečení.

Mmm …

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Jsem pryč, abych se vydal ještě jeden šálek. I když to dělám, tady je trochu lehký víkendový čtení pro vás …

Trh pro cvičení připravený make-up stále roste, stejně jako ano, jsem tu naprosto právě tady.

Jdi věda! Tato skupina středních škol bude mít svůj vědecký experiment zaveden do? prostor. přesně jak cool!

Pokud hledáte skvěle zkontrolovat na deštivý den, mohu navrhnout tajné knihy včetně amatérských detektivů řešení trestných činů s pomocí své kočičí sidekicks? (SIDE POZNÁMKA: Jsem velmi poprvé objevil o tomto výklenku zpět v roce 2014.)

Jaké domácnosti jedí po celém světě za týden vás překvapí.

Existuje sociální poplatek za používání make-upu? To publikuje diskutovat o nedávných studiích, které přesně ukazují, jak ženy zobrazují jiné ženy, které nosí make-up dostane docela technické, stejně jako věřím, že to zjistíte zajímavé.

Trh péče o pleť je vzkvétající! – Stejně jako informované spotřebitele (také chápán jako “Skinfluencers”) tvarování krajiny.

Když už mluvíme o péči o pleť, opilý slon, že miláčku-of-the-moment, by se mohl podívat na prodej, který by je mohl načíst 1 miliardu dolarů.

Tyto dvě koťátko? Sourozenci zmizeli během tornáda, pak objevili svou metodu zpět domů.

Maaaan, já jsem si pochopil, že jsem se posune, když jsem se datuješ. Klub jeden by byl tak šikovný!

TAK ZÁBAVNÉ!

Udělám vše, co je potřeba k tomu, aby přinesl velkou energii.

Dobré velmi první melodie dne.

REKLAMA

Co je na vašem programu pro tento víkend, přítele?

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen