Je to den nezávislosti!

Je to dovolená a vše, jaké jsou šance na karty, které mi dávají vznesení dnes? Nebo volno?

REKLAMA

Vlažný? Slim na nikdo? Protože věci zde byly Hoppin ‘tady v poslední době na sdíleném sídle make-upu a odvolacího blogu a záložky Cat Industries LLC. Bylo to velmi zaneprázdněné!

Za prvé, to byl týden tréninku na nočník … což je jako Shark týden jen Messier. Connor se učí lana a dělat velká dívka se pohybuje. Zatím je vše dobré. Chováme se spolu, a vše, co musím říct, je, že jste nežijeli, dokud nebudete mít celebristátorskou taneční párty v koupelně. Zkuste to někdy.

Mluvení o tréninku na nočník, Interwebz má pocity o tréninku na nočník. Existuje tolik silných názorů na tréninku Pee a Seop. Je to trochu děsivé! Některé peeps nejsou absolutně nevyděšeni, aby vám dali vědět vše, co děláte špatně, a nechci vstát v tom sh * t bouře (haha!).

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Říkám žít a nechám žít. Poop a nechat hovno!

Také – a to je důvod, proč jsem nebyl vysílán velmi typicky – stále dokončuji a pracuji za scénami na některých nových návrhech pro Connor Claire Store.

Jsou téměř připraveni. Je tu spousta tam a zpět v tom, jak se dostat design maketa a snaží se získat věci, abychom se podívali a hodili přesně správně, takže je časově náročný.

Ale jsou téměř téměř připraveni, a nemůžu se dočkat, až vám to ukáže!

Tak to je to, co je na konci nového. A co ty? Děláš něco pro 4. dnes? Budeme vystřelit BBQ a možná, doufejme, že se blíží do bazénu.

Pravděpodobně žádný ohňostroj, i když, pokud nejezdíme namísto vidět displej.

REKLAMA

Ať už děláte, buďte v bezpečí a bavte se. ozvu se ti brzy.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen