Když chceš péče o pleť na 4 ráno, yo.
Dobré ráno od úsvitu času!

Opravdu však potěšila sobota … od někoho, kdo byl vzhůru, že před zlomeninou svítání, lol! Já si přeji, že bych mohl stát, že jsem vstal v 3:30, protože jsem byl stejně jako žádný velký dělat něco zajímavého, jako jsem dunno … jít do východu slunce rave, nicméně ne. Byla to jen velká staromódní nespavost. * rameny rameny *

REKLAMA

Na jedné straně jsem si přál, abych dostal mnohem spát od – Ahoj. TĚLO. UNAVENÝ. – Nicméně na druhé straně jsem dostal hella věci, které jste udělali brzy, stejně jako to mě nutí skvěle. Stále nejsem absolutně ne ráno, ale brzy se probouzím brzy před 4 dnes mi umožnil ovládat spoustu úkolů na mém seznamu úkolů, včetně dokončení tréninku pilates * a * dělá detailní zvlhčující režim péče o pleť The Roam odvolání dobroty nad.

#pravda

Je to Roam beauty-ful ráno …

Drift Away Cleanser ($ 32): Tento gel-to-pěnový čistící prostředek je vynikající pro mastnou pokožku, stejně jako to, co je pryč veškerý mastný gunk z mé T-zóny, Lickety-Split.

Rozšířený pobyt hydratační maska ​​($ 38): Tato neuvěřitelně uklidňující maska ​​voní delektně? ovocný.

Pojištění zavazadel Nárokové masky ($ 25): Utahování, stejně jako – pokus I uvést – dokonce i trochu zjasnění?

Záře dopředu dohodu s olejem (48 dolarů): bohatší než sbírka zlatého řetězce s rapperem

Potápět se do hydratačního ($ 36): Líbí se mi formulace peřívelné váhy, ale opravdu bych doufal v dalším …

Zlaté masky pod očima rozhodně dělají velký úkol skrývat mé tmavé kruhy, ha! Mají poněkud utahovací dopad, zatímco je nosíte, což mě trochu probudilo.

Co se týče ideálu … Chystám se projít, ale to je v pořádku ‘Příčina Caturday jsou skvělé pro kočičí Nap. ?

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Užijte si kávu. Právě tady jsou některé fascinující bity, které jsem objevil pro vaše ranní odvolání čtení. ozvu se ti brzy.

Na mém seznamu úkolů tento víkend: přijmout kapradí. Teď mám pár v mém předním trávníku, ale chci ještě jeden pro uvnitř domova po přečtení tohoto okouzlujícího příběhu New York Times příběh o historii kapradin, stejně jako naše spojení s nimi. (Zdá se, že viktoriáni byli naštvaný o kapradinách.

Mimochodem, pokud máte chlupaté dobré přátele, stejně jako se snažíte přidat kapradiny do rodiny rostlin, boston kapradiny mají být netečeni pro kočky i psy.

Jen v situaci jste přemýšleli, co se děje v denní péči centra pro Pandas. Tip: Je tu spousta roztomilosti.

Vědci hráli hudbu s sýrem, jak to ve věku, stejně jako v šoku naprosto nikdo, hip-hop vytvořil nejzábavnější chuť.

Chcete-li přidat trochu tajemství (make-up) život? Spousta odvolacích značek nyní nabízejí produktu Goodie tašky plné řady skrytých “tajemných” produktů. Ovlivněn standardním japonským zvyk, značky jako Colourpop, Tatcha, stejně jako Charlotte Tilbury nyní nabízejí tyto tajemné “Lucky tašky” plné produktů, nicméně jsou kupci, kteří mají skvělou nabídku nebo špatnou nabídku s nimi? Běžně jsem přemýšlel, jestli někteří tašky jsou prostě plné překročení nebo o tom-to-to-expire produkty, které se značky chtějí zbavit … Ale pak znovu, jsem tak vybíravý o make-upu v těchto dnech, že nejsem pravděpodobně ne cílem zákazník. Chci přesně pochopit, co se dostanu, víš?

Když už mluvíme o Colourpop, uvolňují kolekce Disney Villains, stejně jako vše, co musím uvést, že je Mac to první. * Hair Toss *

15 Rozpočet přátelské odvolací produkty, které vypadají mnohem dražší, než jsou skutečně, podle toho, co nosí.

Krátká historie nejúspěšnějších hvězd Star

Den v životě Tata Harper, Creator, stejně jako generální ředitel Tata Harper péče o pleť

Buďte na pozoru pro tento nový trend péče o pleť: ‘jehly’ dohodu se smetany, stejně jako záplaty. Ne, ve smetany nejsou žádné skutečné kovové jehly, takže nebudete končit, že se objeví jako ten vole od Hellraiser! Spíše existují komponenty ve smetancích, které simulují systém, stejně jako funkce mikrotónování.

Mladé ženy – Jako mladý jako 8 – jsou novým rostoucím trhu pro laserové odstranění chloupků, stejně jako voskování, stejně jako vše, co musím uvést, že to je to, co. Když jsem byl takový věk, všechno, o čem jsem se staral, bylo můj hej, tam Kitty Lunchbox, stejně jako kdybych byl schopen zůstat venku, stejně jako hrát po večeři.

Zastavte lisy! Jonathan van Ness je celková kočičí dáma.

V situaci doufali, že Reese Witherspoon by vám dnes ukázala jižní slang.

Pilates rutina jsem udělal dnes ráno!

REKLAMA

Máte skvělý den, ‘Kay?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen